Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Засідання постійних комісій 10 та 11 грудня

10 та 11 грудня  відбулись засідання постійних комісій, на яких були розглянуті і розроблені проекти рішень по двадцяти п’яти питаннях. Особливо жваво обговорювався районний бюджет на 2016 рік.

комісії 10 грудня

Першою провела своє засідання постійна комісія районної ради з питань бюджетно-фінансової діяльності, соціально–економічного розвитку, ринкових відносин, роботи промисловості, транспорту, зв’язку та енергозбереження.

Слід відзначити хороший рівень підготовки та проведення засідань, адже усі спірні питання намагались розглянути та виробити позиції щодо їх вирішення саме на засіданнях комісій.

комісії 10 грудня

Детально вивчені питання прийняття програм соціально-економічного та культурного розвитку району, можливості районного бюджету фінансувати заходи, передбачені ними.

комісії 11 грудня

На засіданні постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства, соціального захисту населення, соціально-трудових відносин, роботи з ветеранами з метою зняття напруги, яка склалась у закладах охорони здоров’я району, а саме, центральній районній лікарні, було вироблене звернення депутатів районної ради 7 скликання до обласної ради.

комісії 10 грудня