Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Збори з головами призовних комісій

28 березня 2013 року в приміщенні Жмеринської райдержадміністрації пройшли інструктивно – методичні збори з головами призовних комісій Вінничини.

В нараді прийняли участь: голова Жмеринської райдержадміністрації Ю.М.Твердохліб, голова районної ради С,О.Гринчук, в.о.Жмеринського міського голови, секретар міської ради Е.І.Крайнік, начальник відділу комплектування та призову – заступник обласного військового комісара, підполковник М.Д.Дзигаленко, начальник відділу по взаємодії з правоохоронними органами та оборонній роботі апарату облдержадміністрації Ю.В.Мельник, голови призовних комісій та  військові комісари області.

Юрій Михайлович  Твердохліб у своєму виступі вказав про досягнення та перспективи розвитку Жмеринщини.

Станіслав Олександрович Гринчук привітав усіх присутніх та проінформував про позитивні зміни в населених пунктах району.

Підполковник Дзигаленко проінформував присутніх про підсумки призову юнаків Вінничини на строкову військову службу  восени 2012 року, а також поставив завдання військовим комісарам на проведення чергового весняного призову в 2013 році.

 За сприяння та надання дієвої допомоги у підготовці молоді до військової служби були вручені почесні грамоти та подяки голові Жмеринської РДА Твердохлібу, секретарю міської ради Крайніку Е.І., а також військовому комісару Андрійчуку  Т.М.