Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Збір картоплі від населення для потреб хворих

В Жмеринському районі щорічно в осінню пору відбувається збір картоплі від населення для потреб хворих стаціонару центральної районної лікарні.

29/09/2016

Мешканці територіальних громад активно включаються в процес добровільної пожертви. Завдяки активності та безкорисливості всіх благодійників на сьогоднішній день  зібрано понад 15 тонн «другого хліба», який є невід’ємним атрибутом будь-якого українського столу.

Найбільшу активність у процесі збирання виявили жителі таких сільських рад: Демидівської, Лисогірської, Жуковецької, Чернятинської, Носковецької, Коростовецької.

29/09/2016

Окрім центральної районної лікарні картоплю заготовляють і для мешканців Браїлівського відділення постійного проживання територіального центру соціального обслуговування.

Завдяки спонсорській допомозі мешканців сільських населених пунктів, фермерів та керівників сільськогосподарських підприємств, які з розумінням відгукнулися на прохання органів місцевого самоврядування надати допомогу, - лікувальний заклад району має можливість зекономити значні кошти. Дані грошові заощадження в подальшому будуть спрямовані на інші невідкладні потреби охорони здоров’я: придбання медичного обладнання, ліків, впровадження енергозберігаючих технологій.

  Щира подяка всім небайдужим людям! Нехай не збідніє рука, що дає!