Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Зустріч з народним депутатом

14 березня 2013 року відбулася зустріч сільських та селищних голів з народним депутатом України від 14 округу Віктором Жеребнюком.

В нараді взяли участь  очільники району Гринчук С.О. – голова Жмеринської районної ради, Твердохліб Ю.М. – голова районної державної адміністрації, представники Мінагрополітики Павленко С.Л.- начальник відділу розвитку сільськогосподарського підприємництва, Карпенко В.В – фахівець з організації виробників проекту Agro Invest (USAID), розвиток підприємництва у сільській місцевості.

З метою популяризації інвестиційної привабливості територіальної громади, як на теренах України, так і за її межами, залученню інвестицій в розвиток промисловості та сільськогосподарського виробництва, створення нових робочих місць, В.І. Жеребнюком ініційовано та розпочато роботу по створенню інформаційного ресурсу в мережі Інтернет (сайту Інвестиційної пропозиції районів Вінницької області).

Під час зустрічі голови сільських рад ознайомилися з ініціативою створення обслуговуючих сільськогосподарських комунальних підприємств та кооперативів, а також з механізмами державної підтримки, які б сприяли розвитку кооперації. Відбулася презентація програми Мінагрополітики по сільськогосподарській кооперації.

По закінченню наради відбулося обговорення з головами сільських рад  програм розвитку села.