Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Інформаційний лист


Шановний споживач!

01 жовтня 2015 року вступив в силу Закон України «Про ринок природного газу» від 09.04.2015 року, який прийнятий на виконання зобов’язань України за Договором про заснування Енергетичного Співробітництва та Угодою про асоціацію між Україною та Європейським Союзом та визначає взаємовідносини між Постачальниками природного газу та споживачами (в тому і побутовими - населенням).

З набуттям чинності Закону України «Про ринок природного газу», введені в дію нові Правила постачання природного газу, затверджені постановою Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі НКРЕКП) №2496 від 30.09.2015 року за умовами яких газопостачання споживачам здійснюється на підставі укладення публічного договору між постачальником та побутовим споживачем, зміст та умови якого затверджені постановою НКРЕКП №2498 від 30.09.2015 року.

Зі змістом цього договору Ви можете ознайомитись на офіційних веб-сайтах постачальника газу зі спеціальними обов’язками щодо постачання природного газу населенню Вінницької області та м. Гайворон Кіровоградської області, яким з 01 липня 2015 року є ТОВ «Вінницягаз Збут» https://vngaszbut.104.ua.ua(розділ «Договір постачання природного газу побутовим споживачам») та державного регулятора НКРЕКП, а також опублікований в газеті Вінницької обласної ради «Вінниччина» №99 від 23.12.2015 року та в журналі   «Офіційний вісник України» №92 від 27.11.2015 року.

Крім того, за бажанням Ви можете отримати примірник договору в Єдиному вікні Товариства, віддалених робочих місцях операторів (у ЖЕКАХ та Муніципальних Прозорих офісах міста Вінниці) або ж Територіальних відділах реалізації районного управління.

При цьому сама процедура укладення нового договору на постачання надзвичайного проста – споживачу потрібно лише підписати та повернути на адресу ТОВ «Вінницягаз Збут»  (газопостачальній компанії) заяву-приєднання до умов договору на постачання газу із вказаними місцями для заповнення, яка буде надана споживачам у січні – лютому 2016 року разом  із рахунками за газ.

Заяву – приєднання можна також завантажити та роздрукувати із офіційного сайту ТОВ «Вінницягаз Збут». Окрім того, вже найближчим часом для зареєстрованих користувачів заява буде доступна для завантаження і в «Особистому кабінеті» на сайті 104.ua.

За відсутності зауважень до персональних даних у заяві – приєднання споживачам необхідно підписати її у вказаних місцях та повернути газопостачальній компанії ТОВ «Вінницягаз Збут» у будь-який зручний спосіб:

         - передати через контролера;

         - залишити у спеціальних скриньках у абонентських відділах;

         - надіслати поштою;

         - принести особисто до територіального відділу реалізації районного управління газовогогосподарства.

Якщо у Вас виникнутьпитаннящодозаяви-приєднання, Ви можете звернутися до контакт-центру за телефоном (0432)509-104, (0432)605-304, (068)30-00-104абопоставитизапитання через Особистий кабінет, зареєструвавшись на сайті 104.ua.

Разом з тим, ТОВ «Вінницягаз Збут» вкотре нагадує про необхідність щомісячної передачі фактичних показань лічильників. Найкраще знімати показання лічильника та передавати їх в період з 1 по 5 число щомісяця. Це є запорукою того, що в квитанції Вам будуть нараховані до сплати фактичного спожиті обсяги газу, а не розрахункові, які обраховуються на рівні планового місячного об’єму споживання газу споживачем відповідно по вимог Кодексу газорозподільних систем, який набрав чинності 27.11.2015 року.

 

Реквізити Постачальника:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Вінницягаз Збут»

21012, м. Вінниця, пров. Щорса, 24

Код ЄДРПОУ 03338649

 

Директор: Сопільник Василь Олександрович

 

Територіальний відділ реалізації

Жмеринський територіальний відділ реалізації

Адреса:м. Жмеринка вул. Леніна, 3

Контактна особа:Нікіфорова Л.Б. 2-13-16